Termeni si conditii de utilizare a siteului

 1. Cookies: Mici fisiere text care salveaza informatii anonime despre utilizatorii siteurilor pentru a fi folosite ulterior la afisarea de informatii relevante pentru acestia, precum „articole ce te-ar putea interesa”, „cele mai recente produse vizitate”, etc. Majoritatea siteurilor le folosesc pentru a afla informatii precum „cati oameni mi-au vizitat siteul astazi?”, „cat timp stau pe site, in medie, vizitatorii siteului meu?” – pentru aceaste informatii se foloseste Google Analytics, un instrument gratuit de la Google.

  Daca ai incredere in Google, poti avea incredere si in noi, deoarece folosim doar instrumente de la Google, fara sa cream instrumente proprii de tracking ( nu avem banii lor 🙂 ).

  Iata Termenii de folosire ai Google:

  Daca nu esti de acord cu acesti Termeni si conditii, te invitam sa parasesti siteul, deoarece serviciile noastre nu ti se adreseaza. Orice navigare suplimentara pe site va fi considerata ca acceptarea Termenilor si conditiilor de folosire a siteului.

  Suplimentar, poti descarca aplicatia CCLEANER care va sterge toate cookies-urile de pe calculatorul tau, ca sa fii sigur ca nu „te-am infectat” 🙂

  Aplicatia o gasesti aici (downloadul va porni automat):

  https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard

  • nu punem link direct ca sa nu fim acuzati ca instalam automat softuri pe calculatoarele utilizatorilor
  • poti copia textul si il poti pune in bara de navigare ca sa ajungi la siteul respectiv>
  • nu ne asumam nicio raspundere cu privire la aceasta aplicatie deoarece nu ne apartine – o folosim si noi de ani de zile, fara sa fi avut probleme, si de aceea o recomandam tuturor celor care isi doresc sa isi suplimenteze gradul de securitate online
 2. Trafic: Numarul de utilizatori care viziteaza siteul intr-un anumit interval de timp.
 3. Afiliere / Marketing Afiliat: Acest site incearca sa faca bani ( doar asta vrem sa facem toti, nu? 🙂 ) pentru a plati oamenii implicati in administrarea si promovarea lui, precum si costurile asociate, precum hostingul, reclamele, etc. Acesti bani trebuie sa vina de undeva, iar metodele de monetizare alese sunt prin reclame de la Google si prin reclame la diverse produse ale magazinelor online din Romania ( s-ar putea sa gasim si altele – asteptam sugestii 🙂 ) – in cazul acesta mecanismul este urmatorul: cand ajungi pe site si vezi o reclama la un produs care iti place, daca dai click pe ea si intri pe respectivul magazin online si cumperi de la ei ceva in maxim 30 zile, vom primi un mic comision, care variaza de la magazin la magazin. Acest comision ni-l plateste magazinul pentru ca l-am promovat, si pe tine nu te afecteaza in niciun fel, tu platind fix acelasi pret indiferent daca ai fi intrat direct in magazin sau daca ai fi intrat din click pe bannerul de pe siteul nostru. Nu ne asumam nicio raspundere legat de produsele si serviciile acestor magazine, pentru orice informatie sau reclamatie va trebui sa ii contactezi direct pe ei. Ca recomandare, este bine ca intotdeauna cand cumperi ceva de pe net sa iti salvezi pe mail adresa produsului cumparat, data si ora cumpararii, pentru a putea furniza aceste informatii in cazul unei probleme.
 4. Google AdSense: Sistem de reclame de la Google, prin care acesta incearca sa asocieze o reclama cu tipul de articol unde o plaseaza (se numeste reclama contextuala deoarece se regaseste in context) – de exemplu daca articolul este despre masini, cel mai probabil reclama va fi la masini, evitandu-se astfel, pe cat posibil, iritarea utilizatorului prin afisarea de reclame care nu il intereseaza, si evitarea pop-up-urilor (care ne enerveaza si pe noi).
 5. SITE: Tot ce inseamna identitatea Platformei Online www.AfaceriInteligente.ro
 6. Redactie: Echipa editoriala ce administreaza Platforma Online www.AfaceriInteligente.ro
 7. Autor: Individul care a publicat respectivul articol – este prezentat la finalul articolului, cu sau fara date de contact.
 8. Informatiile din acest SITE au rolul de a informa persoanele interesate, si nu reprezinta neaparat opinia Redactiei. Persoanele care citesc aceste informatii sunt obligate sa isi foloseasca propriul discernamant in folosirea acestor informatii. Datorita factorilor multipli care pot altera calitatea informatiei, Redactia nu isi asuma nicio raspundere legata de calitatea, corectitudinea si exactitatea informatiei prezentata in SITE. Factorii care pot altera informatia din SITE cuprind, fara sa se limiteze insa la aceasta enumerare: factori de timp (reduceri, promotii, cotatii bursiere) care pot duce la expirarea valorii informatiei; nivelul de expertiza al Autorului articolului respectiv; dreptul fiecarui Autor autorizat sa isi exprime opinia legat de o informatie, stire, produs sau serviciu; factori meteo; cazuri extreme.
 9. Redactia nu permite contributii anonime pe site – toti Autorii trebuie sa aiba un cont autorizat in SITE. Dreptul la libera exprimare si Dreptul la replica se pot exercita cu succes in afara siteului.
 10. Redactia nu isi asuma nicio responsabilitate legat de ceea ce publica Autorii.
 11. Toti Autorii sunt obligati sa adere la regulile bunului simt si sa nu exagereze cu afirmatiile lor daca nu le pot dovedi si in instanta (ex: „unicul distribuitor” poate fi folosit doar in cazul in care Autorul sau entitatea comerciala pe care o reprezinta este intr-adevar unicul distribuitor, „cel mai bun pateu de ficat” poate fi inlocuit cu „pateul de ficat cu cea mai mare concentratie de carne de pe piata”, etc.), pentru a evita atat litigiile, cat si pentru a nu perturba buna functionare a SITE-ului. Redactia are dreptul sa modifice si chiar sa stearga orice articol, fara sa ofere o despagubire, in cazul in care i se cere acest lucru de catre Instantele de Judecata din Romania. Altfel spus, Redactia va fi mereu de partea Legii.

Artcole recente: